Skycopter.mk

Професионално воздушно снимање и фотографирање за приватни и службени цели. Нашите сервиси можат да се користат за:

Рекламирање

Рекламирање (промотивни видеа или слики, слики за магазини, весници, вести)

Сцени

Снимање сцени за спотови

Градежништво

Напредок на градбата, проверка на недостапни терени, преглед на завршени објекти...

Транспорт

Транспортни фирми (возила, камиони, авиони)

Процес на изработка

Нашиот процес на изработка се состои од:

1

СОСТАНОК

2

ПЛАНИРАЊЕ

3

ДИЗАЈН

4

ИЗРАБОТКА

5

ТЕСТИРАЊЕ

6

ЛАНСИРАЊЕ

Услуги

Според Вашите потреби, ние ќе ви дадеме предлози за снимање, монтирање, вметнување на лого и музика,
изработка на Веб страна...за да добиете краен производ

Надгледување

Можноста да се гледа од птичја перспектива ќе ви помогне на Вашиот градежен простор со отфрлање на потребата за изградба на платформи или качување на несигурни места.

Рекламирање

Промотивен филм за твојот бизнис ќе привлече многу клиенти. Не е толку скапо колку што мислиш. Скајкоптер ви нуди несекојдневен агол на гледање кое ги плени сите ваши клиенти.

Настани

Вашиот настан може да добие неколку сцени што никој нема да остане рамнодушен. Може да снимаме секаков тип на надворешен настан или активност.

Промоција

Туристичките атракции, куќите, зградите, канцелариите, хотелите изгледаат поубаво ако се снимени со целиот нивен амбиент. Воздушните слики се најдобар начин да ги информирате луѓето како да се снајдат.

WEB дизајн

Со изработката на Web страна ќе го надополните и најважниот дел од презентацијата на Вашиот бизнис со цел за негов поголем развиток.

Портфолио

Маврово

Црква Свети Никола

Населба Ново Лисиче

Крушево

Поглед на Крушево

Билијард Клуб Хазард

www.hazard.com.mk

Крушево

Поглед на Крушево

Поглед на Н.Лисиче и Аеродром

Крушево

Македониум - „ Илинден “

П.Е.С.

www.pes.mk

Крушево

Македониум - „ Илинден “

Ресторан Вила Веранда

www.villa-veranda.mk

Крушево

Крушевско езеро

СУГС „ Димитар Влахов “

www.dimitarvlahov.edu.mk

Крушево

Хотел „ Монтана “

Агенција Your Choice

www.yourchoice.com.mk

Крушево

Хотел „ Монтана “

Спортски сајт Planetsport.mk

www.planetsport.mk

Галичник

Езерце на Галички пат

ПЦ Сервис

www.pc-serivs.mk

Видео

WEB ДИЗАЈН

Одберете го пакетот кој најмногу ви одговара за Ваша лична
или професионална презентација.

 • 12000 денари
  Бизнис
 • 1 година домаин
 • 1 година хостинг
 • до 5 подстрани
 • до 5 email адреси
 • Галерија
 • Facebook поврзување
 • Нарачај
 • 18000 денари
  Про
 • 1 година домаин
 • 1 година домаин
 • до 25 подстрани
 • до 15 email адреси
 • Изработка на лого
 • Изработка на банери
 • Галерија
 • Видео
 • Facebook поврзување
 • Нарачај
 • 36000 денари
  Е-продавница
 • 2 домаини- .com/.mk/.com.mk/.мкд
 • до 50 производи
 • до 20 email адреси
 • Facebook поврзување
 • Поврзување со банка
 • Изработка на лого
 • Нарачај

Контакт

Базирани сме во Скопје, своите услуги ги нудиме
на сите граѓани на Р Македонија

Информации:

ITS Technology
Димитрија Чуповски бр. 23
1000 Скопје
Тел: ++389 78 24 64 64
e-mail: info@skycopter.mk